View
Events & News
Events & News
Events & News

PRE-Class Psychologie sluit af met kennismarkt van emoties

Intro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Voor de afsluiting van de PRE-Class Psychologie veranderde de grote hal van de Faculteit der Sociale Wetenschappen in een informatiemarktplaats waar één thema centraal stond: emoties.


In het Pieter de la Courtgebouw drommen scholieren samen rond prikborden en televisieschermen. Ze toveren powerpoints tevoorschijn en pinnen hun zorgvuldig beplakte posters vast met punaises. De informatiemarkt die ze optuigen vormt het sluitstuk van de PRE-Class Psychologie, waarvoor de deelnemers al vaker in het PDLC te vinden waren. “Dat was heel leuk,” zegt 5-vwo’er Ayla Hofstee (16). “Je kreeg echt een beetje mee hoe het is om student te zijn.”

Bij het vak passeerde een breed scala aan emotie-gerelateerde onderwerpen de revue: van morele emoties tot speeltuingedrag. Ter afsluiting kregen de participanten de opdracht om in te zoomen op een van de vele onderwerpen en die te vertalen naar een presentatie.

Read more hier